Προϊόντα Κάνναβης - Cannabis Sativa L ( Hemp ) ,
2621 500 373
Κανναβιδιόλη (CBD) και δερματικές παθήσεις

Κανναβιδιόλη (CBD) και δερματικές παθήσεις

Οι δερματικές παθήσεις μπορούν να σε ταλαιπωρούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πέρα από την πάθηση όμως, επηρεάζεται και η αυτοπεποίθησή σου. Δεν θα ήταν ιδανικό αν υπήρχε μια φυσική ουσία που να μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις δερματικές παθήσεις και να προσφέρει υγεία, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου;

Κι όμως υπάρχει και τώρα μπορείς να την έχεις στα χέρια σου. Πρόκειται για την κανναβιδιόλη (CBD).

 

Τι είναι η κανναβιδιόλη

Η κανναβιδιόλη είναι μια απόλυτα φυσική και φυτική ουσία, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της κάνναβης. Έχει αποτελέσει αντικείμενο εκατοντάδων επιστημονικών ερευνών και έχει αποδειχθεί πως μπορεί να αντιμετωπίσει, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, μια τεράστια γκάμα από σοβαρές παθήσεις και ασθένειες. Τόσο σωματικές, όσο και ψυχικές.

Η κανναβιδιόλη είναι επίσης πολύ δημοφιλής για τις ευεργετικές της ιδιότητες στην επιδερμίδα και την ικανότητά της να απορροφάται πλήρως από το δέρμα. Ακριβώς λοιπόν επειδή οι περισσότερες δερματικές παθήσεις επηρεάζουν άμεσατην ψυχολογία του ατόμου, συνήθως όλοι ψάχνουμε για κάτι που θα έχει άμεσα αποτελέσματα.

Η αγορά είναι γεμάτη από προϊόντα που αντιμετωπίζουν παθήσεις όπως η ακμή, το έκζεμα και η ψωρίαση, αλλά το πρόβλημα είναι πως η μακροχρόνια χρήση τους μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές παρενέργειες στον οργανισμό.

Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που όλο και περισσότεροι στρέφονται προς την κανναβιδιόλη, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δερματικές παθήσεις που τους ταλαιπωρούν. Από τις πιο ήπιες, μέχρι και εξαιρετικά σοβαρές.

Πρέπει να θυμάσαι πως η κανναβιδιόλη είναι μια ουσία που είναι απόλυτα φυσικήασφαλής στην χρήση, κατάλληλη για όλους και εξαιρετικά αποτελεσματική.

 

Γιατί να επιλέξεις την κανναβιδιόλη

Πολλές από τις δερματικές παθήσεις παρουσιάζουν τα εξής συμπτώματα:

  • Φλεγμονή
  • Ερυθρότητα
  • Πρήξιμο
  • Ξηρότητα

Ένας πολύ σημαντικός λόγος λοιπόν για να σκεφτείς την κανναβιδιόλη σαν την κύρια επιλογή σου είναι η πανίσχυρη αντιφλεγμονώδης δράση της.  Η κανναβιδιόλη έχει την ιδιότητα να βοηθάει και να καταπραΰνει τα κύτταρα που έχουν υποστεί φλεγμονή.

Αποτελεί επίσης ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό για το δέρμα, αφού απομακρύνει τις εστίες μόλυνσης και ενισχύει την φυσική άμυνα του οργανισμού απέναντι σε απειλές από βακτήρια και ιούς.

 

Κανναβιδιόλη και δερματικές παθήσεις

Ας δούμε τώρα μερικές δερματικές παθήσεις τις οποίες αντιμετωπίζει η κανναβιδιόλη:

 

Ακμή

Το μεγαλύτερο κομμάτι εμφάνισης της ακμής οφείλεται στην ύπαρξη λιπαρών οξέων και βακτηρίων που υπάρχουν και αναπτύσσονται στο δέρμα. Εκτός λοιπόν από την ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση της, η κανναβιδιόλη διαθέτει και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Αν επιλέξεις μια κρέμα κανναβιδιόλης και απλώσεις τοπικά στην ερεθισμένη περιοχή, θα παρατηρήσεις κι εσύ πως λειτουργεί σαν ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες και αντιβιοτικό. Αυτό σημαίνει πως προστατεύει το δέρμα από μολύνσεις και καταπολεμά την εστία που προκαλεί φλεγμονή.

 

Ψωρίαση

Στην περίπτωση της ψωρίασης ουσιαστικά υπάρχει μια υπερβολική παραγωγή κυττάρων, η οποία αφήνει το δέρμα να φαίνεται σαν να έχει λέπια και να είναι πρησμένο. Οι περισσότερες θεραπευτικές μέθοδοι για την ψωρίαση αντιμετωπίζουν απλώς τα δερματικά συμπτώματα της ασθένειας.

Η κανναβιδιόλη όμως διαθέτει ανοσοκατασταλτική δράση, το οποίο σημαίνει πως δεν εστιάζει απλά στην επιφάνεια, αλλά αντιμετωπίζει τις δερματικές παθήσεις από μέσα προς τα έξω.

Κάθε ασθενής με ψωρίαση θα αντιδράσει διαφορετικά στην ουσία της κανναβιδιόλης, αφού ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, αλλά με την πάροδο του χρόνου η κανναβιδιόλη μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ψωρίαση.

Μαζί με την βελτίωση των συμπτωμάτων της ψωρίασης, πολλοί ασθενείς έχουν κερδίσει πίσω και ένα κομμάτι της αυτοπεποίθησής τους, καθώς είναι πιο ήρεμοι και έχουν ένα αίσθημα ανακούφισης.

 

Πληγές

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2017 είχε μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα. Ένας άνδρας 44 χρονών, με μια ανοιχτή πληγή στο μάγουλό του, δεν έβλεπε καμία βελτίωση με τις κλασσικές θεραπευτικές μεθόδους και στράφηκε προς την κανναβιδιόλη.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως μετά από 15 λεπτά ένιωσε ανακούφιση από τον πόνο και σταδιακά άρχισε να παρατηρεί πως η πληγή επουλωνόταν και έκλεινε.

Από όλα τα παραπάνω μπορείς να καταλάβεις πως η κανναβιδιόλη πραγματικά μπορεί να κάνει θαύματα για την επιδερμίδα σου. Δεν σταματάει όμως εκεί, αφού μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν κάθε είδους ασθένεια και να χαρίσει στον οργανισμό σου μια φυσική τόνωση και αίσθημα ευεξίας.

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα κανναβιδιόλης και που μπορούν να σε βοηθήσουν σήμερα. Μπες τώρα στο https://www.cbdoilshop.gr και ανακάλυψε την πανίσχυρη δύναμη της ίδιας της φύσης.