Προϊόντα Κάνναβης - Cannabis Sativa L ( Hemp ) ,
2621 500 373

Βιολογικό Λάδι από σπόρους Κάνναβης, 250ml

  • Cannadorra
  • Κωδικός:161
  • Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • 13.00€


Βιολογικό λάδι από σπόρους Κάνναβης

Το λάδι κάνναβης Hemp Seed Oil είναι ένα έλαιο ψυχρής εκθλιψης από σπόρους κάνναβης της υψηλότερης ποιότητας και ως εκ τούτου φέρει όλες τις ευεργετικές διατροφικές τους αξίες – ωμέγα 3,6 και 9, πολύτιμες πρωτεΐνες, μέταλλα και βιταμίνες. Είναι ιδανική διατροφή για το σώμα . Το έλαιο κάνναβης περιέχει DHA και είναι σήμερα μια μεγάλη εναλλακτική λύση για το λίπος των ψαριών με αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα. Κατάλληλο για όλους.

Χρησιμοποιείται για την υποστήριξη της φυσικής ανοσίας, την προστασία της καρδιάς, το υγιές δέρμα και τη διατήρηση ενός φυσιολογικού επιπέδου γλυκόζης στο αίμα. Λειτουργεί επίσης πολύ καλά στα επίπεδα χοληστερόλης και στις λειτουργίες των μυών και των αρθρώσεων. Η χλωροφύλλη βοηθάει στην αποτοξίνωση.

Αποθήκευση του ελαίου σπόρων κάνναβης: Αποθηκεύστε το έλαιο κάνναβης σε δροσερή και σκοτεινό μέρος με θερμοκρασία μέχρι 16 ° C. Χρησιμοποιήστε για το μαγείρεμα μέχρι 3-5 μήνες μετά το άνοιγμα. Στη συνέχεια, είναι κατάλληλο μόνο για εξωτερική χρήση. Κλείστε καλά τη φιάλη.

Χρήση ελαίου σπόρων κάνναβης στην κουζίνα: Το έλαιο κάνναβης δεν είναι κατάλληλο για το τηγάνισμα, αλλά για πιάτα της κρύας κουζίνας – σαλάτες, ζυμαρικά ή ως απλό ψέμα αντί για βούτυρο. Είναι κατάλληλο για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, για vegans και για άτομα με δίαιτα χωρίς γλουτένη.

Έλαιο σπόρων κάνναβης – χρήση: Εσωτερικά: 1 κουταλάκι την ημέρα μαζί με ένα γεύμα ή μετά από ένα γεύμα. Τα παιδιά μπορούν να πάρουν 2 ή 3 σταγόνες σε γιαούρτι. Το έλαιο κάνναβης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εξωτερικά – στα προβλήματα του δέρματος και των αρθρώσεων – τρίβετε σε προσβεβλημένα σημεία.

Ετικέτες: Βιολογικό λάδι από σπόρους Κάνναβης 250ml, Cannadora, Βιολογικό Λάδι με Κάνναβη