Προϊόντα Κάνναβης - Cannabis Sativa L ( Hemp ) ,
2621 500 373

Πρωτεΐνη Κάνναβης Γυμναστηρίου 500gr

  • Cannadorra
  • Κωδικός:111
  • Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • 24.00€


Πρωτεΐνη Κάνναβης / Γυμναστηρίου (Hemp Gainer Protein - Fitness) 

Η πρωτεΐνη κάνναβης είναι μια φυτική πρωτεΐνη 50% υψηλής ποιότητας που τοποθετείται συχνά στην κατηγορία των υπερ-τροφών για τις θρεπτικές της τιμές.

Διατροφική αξία:
Περιέχει επίσης ισορροπημένες ποσότητες ωμέγα 3,6 και 9 λιπαρών οξέων, από τα οποία παράγονται (για παράδειγμα) τα λινολεϊκά οξέα για την ανταλλαγή ηλεκτρικών παλμών.
Η πρωτεΐνη κάνναβης λαμβάνεται με την άλεση των σπόρων κάνναβης από τα φυτά Cannabis Sativa.
Η κάνναβη είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας, η οποία εκτιμάται κυρίως από vegan, αθλητές και ανθρώπους που εστιάζουν σε σωματικές ασκήσεις.
Το σώμα μας δεν μπορεί να αποθηκεύσει πρωτεΐνες και ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να τηρηθεί μια κανονική πρόσληψη.
Η κάνναβη δημιουργεί ένα αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα και αποτελεί φυσική πηγή βιταμινών Α, Β1, Β2, Β3, Β6, C, D και Ε και περιέχει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, ασβεστίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου και σιδήρου.
Το κριθάρι δίνει ενέργεια, δύναμη και αυξάνει την αντοχή. Το κριθάρι ήταν επίσης η κύρια πηγή διατροφής για τους ρωμαϊκούς μονομάχους, προκειμένου να αναπτύξουν τη δύναμή τους και να είναι αήττητοι.

Σκοπός: Για να αυξήσετε τον όγκο και τη δύναμη των μυών, να αναζωογονήσετε, να αποτοξινώσετε, και να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή.

Χρήση: Αναμίξτε ή ανακινήστε σε ένα αναδευτήρα με γάλα ή χλιαρό νερό. Προσθέστε σε μούσλι, βρώμη, smoothies ή γιαούρτι.

Συμβουλή: Συνιστάται να χρησιμοποιείτε αυτό το ρόφημα μαζί με το πρωινό ή μετά την άσκηση, ενδεχομένως ως και ένα υγιεινό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Χάρη στη θρεπτική του αξία μπορεί να αντικαταστήσει ένα γεύμα την ημέρα.

Μην το χρησιμοποιείτε σε θερμοκρασίες υψηλότερες από 40 ° C για να διατηρήσετε όλες τις διατροφικές τους τιμές και τις διατροφικές τους τιμές ανεπηρέαστες.